Home

Van der Hammen Notarissen is gevestigd in de dorpskernen Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas) en kan voor u alle voorkomende notariële werkzaamheden verrichten. Het kantoor heeft twee notarissen. Jaap van der Hammen en Otto Beerentsen. Jaap van der Hammen is sinds medio 2008 in Zevenhuizen de opvolger van notaris Jansen. De voorganger van notaris Jansen was notaris Bos. Hij is nog steeds een “begrip” in de gemeente Zevenhuizen en omgeving. In 2017 is het kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel erbij gekomen. Hier is Otto Beerentsen de opvolger van notaris Smal. Beide locaties vormen één onderneming en één kantoor. Ons specifieke vakgebied ligt op het terrein van onroerend goed, ondernemingsrecht en familiezaken. Graag willen wij er voor u zijn op deze gebieden. Niet alleen voor de standaard werkzaamheden, maar ook als het moeilijk wordt.

Meer informatie over onze verschillende werkzaamheden en collega’s vindt u op onze verdere pagina’s. Wij nodigen u uit om door te klikken. Wilt u een impressie van  onze medewerkers klik dan door naar de pagina waarin wij het kantoor aan u voorstellen. Wellicht zitten er voor u bekende gezichten bij. Wij zijn met twee notarissen, drie kandidaat-notarissen, waarvan enkele de notarissen kunnen vervangen bij het passeren van akten, een jurist, diverse HBO geschoolde collega’s, “klerken” op HBO werk- en denkniveau en diverse medewerkerkers op MBO/HBO niveau, die veelal door hun praktische kennis en ervaring onze kandidaten en notarissen nog wat kunnen leren. Wij doen het dus met elkaar met ieder zijn eigen kwaliteiten. Het kantoor wordt door onze notarissen aangestuurd tezamen met Petra Kortlever, voor vele van onze cliënten een bekende in de familiepraktijk en voor werkzaamheden in de agrarische sector. 

Wij zijn aangesloten bij de volgende specialistenverenigingen:

  • De Vereniging voor Agrarische specialisten in het Notariaat (“Agri notaris”);
  • De Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN);
  • Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NOVEX als gecertificeerd vereffenaar/executeur voor bijzondere nalatenschappen.

Door de aanwezigheid van die specialistische kennis kunnen wij u op alle terreinen van het notarieel recht van dienst zijn. Wij investeren daarom ook fors in de opleiding van onze medewerkers. Als het moeilijk wordt haken wij niet af, maar willen wij u maatwerk blijven leveren en denken wij in oplossingen. Ook als het gaat om de afwikkeling van complexe nalatenschappen of een “ruzie” nalatenschap, complexe onroerend goed dossiers of ondernemingsrecht dossiers. U kunt bij ons ook terecht voor een second opinion of wij kunnen voor u in een specifieke situatie ook optreden als partijnotaris. 


Laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid en een hoge kwaliteit

Laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid en steeds streven naar een hoge kwaliteit zijn onze uitgangspunten. Wij houden van ons vak en van mensen. Daar kunt u vervolgens uw voordeel mee doen. Om die reden investeren wij dus extra in (specialistische) opleidingen en hoger opgeleide medewerkers, die weer veel kunnen leren van onze medewerkers met jaren notariële praktijkervaring. Alleen op die manier kan het notariaat voor u toegevoegde waarde hebben. Wij doen dat tegen redelijke prijzen en durven in dat opzicht de concurrentie met elk ander kantoor aan. Ons streven is om op die manier een redelijk inkomen te vergaren, waarbij wij u als cliënt steeds recht in de ogen kunnen blijven kijken.

Daarom ook is een eerste bespreking van een half uur op ons kantoor gratis en als dat eens een keer uitloopt kijken we echt niet meteen op de klok.

Indien naar aanleiding van de bespreking vervolgwerkzaamheden van ons verlangd worden kunnen wij u vrijwel altijd meteen mededelen welke kosten daaraan zijn verbonden.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk die inzichtelijkheid voor u is, omdat ook wij weten hoe duur de boodschappen zijn. We vergeten niet dat wij ook van u afhankelijk zijn voor onze dagelijkse boodschappen. Ook in perioden van economische tegenslag, zoals bij de financiële crisis of de corona crisis nemen wij onze verantwoordelijkheid en zijn wij loyaal aan onze cliënten en nemen wij onze verantwoordelijkheid in de samenleving.

Niet voor niets is ons motto “Voor mensen, door mensen!”


 

 

 

 

 


Deel deze pagina:

Volg ons: 

Laagdrempelig en klantgericht

Wij zijn laagdrempelig en doen ons uiterste best om u tegen concurrerende tarieven snel en kwalitatief goed werk te leveren. Tevredenheid van onze cliënten staat voorop.
 

Wilt u een offerte?

Heeft u een notaris nodig en wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen.
Mail of bel ons, wij zullen snel reageren.

Van der Hammen Notarissen
Dorpsstraat 100 • 2761 AH Zevenhuizen • T: 0180-631611 • E: info@notariszevenhuizen.nl
Kerkepad 2 • 2912 XG Nieuwerkerk aan den IJssel • T: 0180-313222 • E: info@notariskantoorvanderhammen.nl

  © 2020 Van der Hammen Notarissen  • ontwerp & realisatie: ElgersmaMedia

Algemene Voorwaarden  •   Privacyverklaring  •  Cookie Verklaring