Home

Notariskantoor Van der Hammen is gevestigd in Zevenhuizen en kan voor u alle voorkomende notariële werkzaamheden verrichten. De notaris, Jaap van der Hammen , is sinds medio 2008 de opvolger van notaris Jansen. De voorganger van notaris Jansen was notaris Bos. Hij is nog steeds een “begrip” in de gemeente Zevenhuizen en omgeving. Zijn naam komt vrijwel dagelijks nog voor in de praktijk onder andere door het openvallen van zijn testamenten. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina van de familiepraktijk. Ons specifieke vakgebied ligt op het terrein van onroerend goed, ondernemingsrecht en familiezaken. Graag willen wij er voor u zijn op deze gebieden. Meer informatie over onze verschillende werkzaamheden vindt u op onze verdere pagina’s. Wij nodigen u uit om door te klikken. Wilt u een impressie van onze medewerkers klik dan door naar de pagina waarin wij het kantoor aan u voorstellen. Wellicht zitten er voor u bekende gezichten bij.

Wij zijn aangesloten bij de volgende specialistenverenigingen:

  • De Vereniging voor Agrarische specialisten in het Notariaat (“Agri notaris”);
  • De Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN);

Door de aanwezigheid van die specialistische kennis kunnen wij u op alle terreinen van het notarieel recht van dienst zijn. Als het moeilijk wordt haken wij daarom niet af, maar willen wij u maatwerk blijven leveren. Ook de afwikkeling van complexe nalatenschappen of een “ruzie” nalatenschap gaan wij om die reden niet uit de weg. U kunt bij ons ook terecht voor een second opinion of wij kunnen voor u in een specifieke situatie ook optreden als partijnotaris. 


Laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid en een hoge kwaliteit

Laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid en steeds streven naar een hoge kwaliteit zijn onze uitgangspunten. Wij houden van ons vak en van mensen. Daar kunt u vervolgens uw voordeel mee doen. Om die reden investeren wij extra in (specialistische) opleidingen en hoger opgeleide medewerkers. Alleen op die manier kan het notariaat voor u toegevoegde waarde hebben. Wij doen dat tegen redelijke prijzen en durven in dat opzicht de concurrentie met elk ander kantoor aan. Ons streven is om op die manier een redelijk inkomen te vergaren, waarbij wij u als cliënt steeds recht in de ogen kunnen blijven kijken.

Daarom ook is een eerste bespreking van een half uur op ons kantoor gratis en als dat eens een keer uitloopt kijken we echt niet meteen op de klok.

Indien naar aanleiding van de bespreking vervolgwerkzaamheden van ons verlangd worden kunnen wij u vrijwel altijd meteen mededelen welke kosten daaraan zijn verbonden.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk die inzichtelijkheid voor u is, omdat ook wij weten hoe duur de boodschappen tegenwoordig zijn. We vergeten niet dat wij ook van u afhankelijk zijn voor onze dagelijkse boodschappen.

Niet voor niets is ons motto “Voor mensen, door mensen!”


 

 

 

 

 


Deel deze pagina:

Volg ons: 

Laagdrempelig en klantgericht

Wij zijn laagdrempelig en doen ons uiterste best om u tegen concurrerende tarieven snel en kwalitatief goed werk te leveren. Tevredenheid van onze cliënten staat voorop.
 

Wilt u een offerte?

Heeft u een notaris nodig en wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen.
Mail of bel ons, wij zullen snel reageren.

Van der Hammen Notarissen
Dorpsstraat 100 • Postbus 91 • 2760 AB Zevenhuizen • T: 0180-631611 • E: info@notariszevenhuizen.nl
Kerkepad 2 • Postbus 20 • 2910 AA Nieuwerkerk aan den IJssel • T: 0180-313222 • E: info@notariskantoorvanderhammen.nl

  © 2020 Van der Hammen Notarissen  • ontwerp & realisatie: ElgersmaMedia

Algemene Voorwaarden  •ï»¿  Privacyverklaring  •  Cookie Verklaring